In dit manifest, dat aangeboden is aan alle leden van de eerste en tweede kamer, staat een compilatie van eerder geschreven verhalen, waarin behalve over de eigenschappen van windmolens informatie wordt gegeven, maar ook duidelijk wordt gemaakt dat het een onmogelijkheid is dat door windmolens ooit een zinnige en betrouwbare bijdrage geleverd zou kunnen worden aan onze behoefte aan elektriciteit. Alles draait dáárom en verder om de misleidende informatie die hierover doelbewust door overheid en andere belanghebbende instanties wordt gegeven. U zult daarom zeker herhalingen in het totale verhaal tegenkomen.

 

Omdat de promotors van windenergie altijd met grote woorden zonder getalmatige onderbouwing hun gelijk willen halen zult u in dit Manifest juist wel alle relevante getallen te zien krijgen.

Alles onder het motto:

 

‘Het selectief verzwijgen van essentiële informatie is niet direct liegen,

maar heeft wel dezelfde intentie’